fbpx

CloudSoft

Chat Widget
Jean CloudSoft AI ChatBot

Hybrid értekezletek

Sokféle munka létezik, és sok cég a hibrid modellt használja manapság. - Rugalmas munka, az ahol egyes csapattagok az irodában vannak, míg mások otthonról dolgoznak. Ez komoly kihívásokat tud jelenteni az informatikus csapat számára. A hibrid értekezletek zökkenőmentes lebonyolításában tud segíteni a Microsoft Teams és a hozzákészült eszközök.
Két figura beszélget egy irodai IT háttér elött: Hibrid értekezletek lebonyolitásában segít a Microsoft Teams és a hozzákészült eszközök.

A Microsoft Teams értekezlete egy olyan hely, ahol az emberek találkozni tudnak eszmecserére és nehéz problémák megoldására még akkor is, ha fizikálisan nincsenek egy légtérben. Egy olyan időszakban, amikor a munkahelyi környezet jelentős változásokon megy keresztül, kihívást jelenthet összehozni az embereket és lehetővé tenni a hatékony megbeszéléseket. Ez a megoldás megmutatja, hogyan hozhatja össze egy egységes környezetbe a Microsoft Teams-t, a Teams Rooms eszközöket, a helyiségek kialakítását, a megbeszélések alapelveit, és az üzleti gyakorlatokat. Az egységes környezet lehetővé teszi a kommunikációt és az együttműködést az összes címzett között, függetlenül attól, hogy a szobában tartózkodnak, vagy távol vannak-e.

A hibrid értekezletek alapjai:

Csak a szükséges fájlok megosztása:  Amikor tartalmat oszt meg a Teams-értekezleteken, Ön szabályozhatja, hogy mások mit láthatnak. Eldöntheti, hogy a teljes asztalt vagy csak egy adott ablakot osztja meg.

Mindenki hozzájárulhat a közreműködéshez:  Attól, hogy nem mindenki van ugyanabban a helyiségben, még lehetőség van egy közös „ötletbörzére” a rajztáblán. A Microsoft Whiteboard minden Teams-értekezletbe integrálva van, és lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy közösen ötleteljenek és ötleteiket felírhassák, úgy, hogy azt minden résztvevő lássa.

Nem kell lemaradni  az értekezletről, még akkor sem, ha lemaradt az értekezletről: A Teams értekezletek felvételről rögzíthetőek, és később visszanézhetőek, így ha ütközés van két meeting között a naptárunkban akár „egyszerre lehetünk két helyen is”

Kapcsolatba léphet a szervezeten belüli és kívüli emberekkel is:  Amikor legközelebb értekezletet ütemez a Teamsben vagy a Microsoft Outlookban, egyszerűen adja meg a külső vendégek e-mail-címét, és a Teams gondoskodik a többiről.

A CloudSoft több elérhető IT üzemeltetési csomagot dolgozott ki, hogy a digitálisan fejlődni kívánó cégek számára a fejlődés lehetőség legyen. A csapat ingyenes tanácsadás keretében szívesen megmutatja, meddig vezethet a digitalizációs út, és milyen óriási előnyei vannak mind a hatékonyságra, átláthatóságra és a biztonságra nézve

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tekintse meg ingyenes Webinárunkat.