fbpx

CloudSoft

Chat Widget
Jean CloudSoft AI ChatBot

Vállalati IT üzemeltetés bemutató

Online bemutató, ahol egy óra alatt belenézhet az IT üzemeltetés tipikus szituációiba

Ha megismerte az igazi IT üzemeltetés 10 ismérvét, akkor nézzen is bele a hétköznapok szintjén! Az egyórás online bemutató során bemutatjuk, hogy milyen platformon üzemeltetünk, a felhasználók milyen módon érik el a szolgáltatásokat, hogyan biztosítjuk az adatok biztonságát és az üzlet menet folytonosságát. Bemutatjuk, hogyan kezeljük a kéréseket és hogyan tesszük átláthatóvá azok státuszát.

Eseményeink

Regisztráljon díjmentes eseményeinkre

NIS2 Microsoft alapokon

Élő online előadás

Kinek és miért? Közepes és nagyobb méretű cégek vezetőinek, különösen energetika, közlekedés, egészségügy, ivóvíz, szennyvíz iparági szereplőknek. Egy óra alatt egyértelművé válik a következő lépése a NIS2 követelmények teljesítése felé. 

Alkalmazás migráció - fejlesztési vezetőknek

Ingyenes online előadás

Gyorsítson a régóta esedékes vállalati alkalmazások átmentésének folyamatán egy olyan bevált gyakorlat segítségével, amivel letudhatja az alkalmazás üzemeltetésének minden nyűgjét. Nézze meg, hogyan viszünk egy alkalmazást egy biztonságosabb és skálázhatóbb környezetbe.

Vállalati AI útmutató - Copilot for Microsoft 365 workshop

Ez a webinár nemcsak egy betekintést nyújt az AI jelenlegi alkalmazásaiba, de egy konkrét útvonalat is kijelöl az AI teljes potenciáljának kiaknázására a Microsoft 365 Copilotjával. Megmutatjuk, mi az a néhány szempont, amit érvényesíteni kell ahhoz, hogy vállalata készen álljon az AI korszakban a túlélésre, vagy a versenyképessége fokozására.

Alkalmazás migráció - fejlesztési vezetőknek

Ingyenes online előadás

Gyorsítson a régóta esedékes vállalati alkalmazások átmentésének folyamatán egy olyan bevált gyakorlat segítségével, amivel letudhatja az alkalmazás üzemeltetésének minden nyűgjét. Nézze meg, hogyan viszünk egy alkalmazást egy biztonságosabb és skálázhatóbb környezetbe.

IT update 2024 - Cégvezetőknek

Egy zsargonmentes óra arról, mit várhat el egy cégvezető az IT-től 2024-ben

Ha csak egy órája van egy évben az IT-vel foglalkozni, akkor ez legyen az. Nagyon egyszerű szempontokat ismertetünk, amiket 2024-ben már igazán ajánlott érvényesíteni. A CloudSoft technológiai vezetője az üzletvezetés szempontjából mutatja be a hibrid és távoli munkavégzés, a biztonság, az IT egyszerűsítés, a vezetői támogatás, a munkavállalói produktivitás területeit. Bónuszként megmutatja, miként lehetséges befogni a mesterséges intelligenciát a vitorlába.

IT üzemeltetés Recesszióban

8 Epizódos, korlátozott férőhelyes, változatos vállalati élethelyzeteket bemutató, demokkal tűzdelt előadássorozat

Ebben a nyolc epizódos előadás sorozatban a ma elérhető legjobb gyakorlatot mutatjuk be, változatos vállalati élethelyzetek demonstrálásával. A gyorsan változó vállalati környezetben a rugalmasság a legnagyobb előny. Megnézheti  hogyan tudja növelni a produktivitást a költségek csökkentése ellenére is.  A webinár szériára menet közben is érdemes regisztrálni, mert a regisztráltaknak hozzáférhetővé válnak a korábbi epizódok felvételei is

Senior Architect Kafka Zsolt

IT Infra Azureban

Korlátozott férőhelyes Microsoft Azure demo előadás

Ebben az előadásban az Azure platformról tudhat meg többet, amit a kisvállalatok szempontjából mutatunk be. A Microsoft Azure több mint 200 felhőalapú szolgáltatást foglal magába, amelynek célja, hogy rugalmasabban, hatékonyabban biztosítsa IT igényeit. Infrastruktúra kiszervezésétől kezdve, platform vagy applikáció szolgáltatást is képes nyújtani. Mi pedig a leginkább alapvető felhasználási területeket mutatjuk be.

Átlátható IT üzemeltetés

Korlátozott férőhelyes, változatos vállalati élethelyzeteket bemutató, demokkal tűzdelt előadássorozat

Ebben a négy epizódos előadás sorozatban a ma elérhető legjobb gyakorlatot mutatjuk be, változatos vállalati élethelyzetek demonstrálásával. Megnézheti mennyire gyorsan és egyszerűen juttathatja teljes értékű virtuális PC-khez új vagy távoli kollegáit, úrrá lehet az elszabadult Teams csoportok fölött, kontrollálhatja a vállalati eszközök és applikációk biztonságát.