CloudSoft

Chat Widget
Jean CloudSoft AI ChatBot

Microsoft 365 Business

A Microsoft 365 Business olyan mint egy digitális svájci bicska a vállalkozások számára. Ebben az egy csomagban minden benne van, ami a hatékony munkához kell: professzionális email, dokumentumkezelés, tárolás és együttműködés, mindez biztonságos környezetben.

Business Basic csomag, egy felhasználónak, egész éves előfizetés esetén

Kérje kedvezményes ajánlatunkat

Ingyenes termék és licencelési tanácsadás, szakértés.

Kedvezményes bevezetési és támogatási ajánlatok.

Microsoft 365 Business Basic

5,32 € Nettó ajánlat / felhasználó / hó (éves előfizetés)
 • Webes Office
 • XCH (50GB)
 • Teams
 • SPO
 • 1TB OneDrive
5%

Microsoft 365 Business Standard

11,15 € Nettó ajánlat / felhasználó / hó (éves előfizetés)
 • Office App
 • XCH (50GB)
 • Teams
 • SPO
 • 1TB OneDrive
5%

Microsoft 365 Business Premium

19,57 € Nettó ajánlat / felhasználó / hó (éves előfizetés)
 • Office App
 • XCH (50GB)
 • Teams
 • SPO
 • 1TB OneDrive
 • W10 upg.
 • EMS
5%

Microsoft 365 Business jellemzők

A Microsoft 365 Business Premium fejlett biztonsági funkciókat kínál, amelyek megvédik az adataidat a külső fenyegetésekkel és a szivárgásokkal szemben. Az adatvesztés elleni védelem (DLP) segít megőrizni az érzékeny információkat, míg az Azure Information Protection lehetővé teszi az adatok besorolását és védelmét. Ezenkívül a káros szoftverek elleni védelem gondoskodik arról, hogy a dokumentumaid és e-mailjeid biztonságban maradjanak.

A Microsoft 365 Business gondoskodik arról, hogy mindig a legfrissebb funkciókat és biztonsági javításokat használd az Office alkalmazásokban. Az automatikus frissítések révén elkerülheted a szoftver elavulásából eredő biztonsági kockázatokat, és nem kell időt fordítanod a manuális frissítésekre.

Microsoft 365 Business mobilalkalmazásai lehetővé teszik, hogy útközben is hozzáférj az összes fontos dokumentumodhoz, e-mailjeidhez és naptáradhoz. Akár egy fontos e-mail megválaszolásáról, akár egy utolsó pillanatban történő prezentáció módosításáról van szó, a mobilalkalmazásokkal mindig kéznél lesznek a szükséges eszközök.

A Microsoft 365 Business lehetővé teszi, hogy professzionális e-mail címet használj az egyedi domain neveddel, ami erősíti vállalkozásod márkáját. A naptárfunkciók, mint a megbeszélések ütemezése, az emlékeztetők és az elérhetőségi állapotok, segítenek a hatékony időgazdálkodásban és csapatmunkában.

Töltse le az angol nyelvű eBookot és tudjon meg többet​

Események és videók a témában

Ebben a négy epizódos előadás sorozatban a ma elérhető legjobb gyakorlatot mutatjuk be, változatos vállalati élethelyzetek demonstrálásával. A gyorsan változó vállalati környezetben a rugalmasság a legnagyobb előny. Megnézheti mennyire gyorsan és egyszerűen juttathatja teljes értékű virtuális PC-khez új vagy távoli kollegáit, úrrá lehet az elszabadult Teams csoportok fölött, valamint kontrollálhatja a vállalati eszközök és applikációk biztonságát.  Regisztráljon a CloudSoft mérnökeinek hiánypótló előadás sorozatára! 

Ebben a videóban Dúzs Bálint, a Cloudsoft technológiai vezetője (CTO), részletesen bemutatja, hogyan alkalmazható a mesterséges intelligencia a Microsoft 365 környezetében. A videó során Dúzs Bálint kitér arra, hogy a mesterséges intelligencia milyen új dimenziókat nyit meg a Microsoft 365 felhasználói számára, például hogyan javíthatja a termelékenységet, a munkafolyamatok automatizálását és az adatelemzést. Emellett bemutatja azokat a specifikus eszközöket és funkciókat, amelyek a mesterséges intelligencia révén válnak elérhetővé a Microsoft 365-ben, és hogyan integrálhatók ezek a meglévő üzleti folyamatokba, hogy elősegítsék a hatékonyabb munkavégzést. 

Gyakori kérdések

Mi is pontosan a Microsoft 365?

Válasz: A Microsoft 365 egy teljes körű termelékenységi felhőalapú platform, amely ötvözi a legjobb irodai alkalmazásokat, mint a Word, Excel, PowerPoint, a hatékony felhőszolgáltatásokkal, eszközkezeléssel és fejlett biztonsági megoldásokkal​

van a CloudSoftnál magyar nyelvű támogatás?

Válasz: Igen, csapatunk nyújt magyar nyelvű mérnöki támogatást.  A CloudSoft csapata széleskörű szakértelemmel rendelkezik az IT területén, beleértve a Microsoft 365 Business és más Microsoft felhő alapú szolgáltatásokat is, így biztosítva az ügyfelek számára a hatékony és személyre szabott segítségnyújtást.

Hány eszközre telepíthető a Microsoft 365 alkalmazás, ha céges előfizetésem van?

Válasz: Legfeljebb öt PC-re vagy Mac-re, öt táblagépre és öt mobil eszközre telepíthető felhasználónként. Illetve 300 db business licenc vásárolható maximum a vállalat számára.

További információ >

Milyen előnyökkel jár a Microsoft 365 Business Premium előfizetés?

Válasz: Többek között fejlett biztonsági megoldásokkal és eszközkezelési képességekkel rendelkezik, amelyek segítenek a vállalkozását védeni a kiberfenyegetésekkel szemben. A Microsoft 365 Business Premium előfizetői teljes Intune funkciókat is használhatnak iOS, Android, Mac és egyéb platformok eszközkezelésére.

Lehetőség van-e az előfizetésem Microsoft 365 Business Premiumra váltására?

Válasz: Igen, van lehetőség váltani a Microsoft 365 különböző előfizetései között, attól függően, hogy melyik felel meg leginkább a vállalkozása igényeinek

További információ >

Mi történik az adataimmal, ha lemondom az előfizetésem?

Válasz: Az adatai az Öné maradnak. Ha úgy dönt, hogy lemondja a Microsoft 365 előfizetét, le tudja tölteni az adatait, például az e-maileket és a csapaton belüli dokumentumokat, és elmentheti azokat egy másik tárhelyre. 

További
Microsoft termékek

Microsoft Teams

Microsoft Office 365

SharePoint

OneDrive for Business

Microsoft Planner

Rendelje meg szolgáltatásunkat most​

Blog posztjaink a témában

További részletek

Top 5 kockázat, amennyiben nincs Microsoft 365 Business bevezetve:

 1. Adatvesztés kockázata: Nélkülözhetetlen dokumentumok és üzleti információk elveszhetnek vagy károsodhatnak fizikai eszközök hibái vagy emberi tévedések miatt, mivel hiányzik a felhőalapú biztonsági mentés és helyreállítási megoldások.

 2. Biztonsági rések: Az üzleti adatok védelme nélkülözhetetlen. A Microsoft 365 Business modern biztonsági funkciókat kínál, így ennek hiányában növekszik a kiberfenyegetések és adatszivárgások kockázata.

 3. Együttműködési nehézségek: A távoli munka és a csapaton belüli együttműködés kihívásokba ütközhet, ha nincsenek megfelelő eszközök a kommunikációhoz és a fájlmegosztáshoz.

 4. Hatékonyság csökkenése: A munkafolyamatok automatizálásának és az integrált irodai alkalmazásoknak a hiánya lassíthatja a munkavégzést, növelve az időráfordítást és a költségeket.

 5. Nehézkes IT kezelés: A különálló szoftvermegoldások és rendszerek kezelése időigényes és költséges lehet, ellentétben a Microsoft 365 Business egységes és könnyen kezelhető platformjával.

Top 5 Előny a Microsoft 365 Business alkalmazásával:

 1. Megnövelt biztonság: A Microsoft 365 Business fejlett biztonsági funkciókat kínál, mint az adatvesztés elleni védelem és a kiberfenyegetésekkel szembeni védelem, amelyek segítenek megvédeni az üzleti adatokat és az ügyfél információkat.

 2. Együttműködés: A Microsoft Teams, SharePoint, és OneDrive integrációjának köszönhetően a csapatok bármikor, bárhonnan hatékonyan tudnak együtt dolgozni, javítva a projektmenedzsmentet és a munkafolyamatok átláthatóságát.

 3. Növelt produktivitás: Az Office 365 alkalmazások, mint a Word, Excel, és PowerPoint, valamint az AI és az automatizálás segítségével a Microsoft 365 Business lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsabban és okosabban végezzék el feladataikat.

 4. Skálázhatóság: Ahogy a vállalkozás nő, a Microsoft 365 Business könnyen skálázható, hogy megfeleljen a változó üzleti igényeknek, lehetővé téve új felhasználók hozzáadását és további szolgáltatások aktiválását.

 5. Könnyű kezelhetőség és megbízhatóság: A felhőalapú szolgáltatásoknak köszönhetően a Microsoft 365 Business csökkenti az IT karbantartás igényét, miközben biztosítja a magas rendelkezésre állást és az adatok biztonságos tárolását.

A Microsoft 365 Business Premium bevezetésének folyamata

 1. Regisztráció: Először is regisztrálni kell a Microsoft 365 Business Premium szolgáltatásra. Ebben segít a CloudSoft mérnök csapata, mi támogatást nyújtunk a folyamat minden lépésében.

 2. Alapbeállítások elvégzése: Miután regisztrált, következhet a szolgáltatás alapbeállításai. Ez magában foglalja a globális adminisztrátori bejelentkezést, a vállalati célok kiválasztását, és a Microsoft 365 alkalmazások (pl. Word, Excel, PowerPoint) telepítését. Ajánlott saját domain használata, de ha nincs, a Microsoft egy .onmicrosoft.com végződésű domaint biztosít.

 3. Biztonsági védelem beállítása: Fontos lépés a biztonsági beállítások konfigurálása is, beleértve a védett e-mail és a biztonságos együttműködési környezet kialakítását.

 4. Eszközök védelme: A Microsoft 365 Business Premium lehetővé teszi az eszközök, beleértve a BYOD (Hozd magaddal a saját eszközöd) készülékek védelmét is. Ez magában foglalja a Microsoft Defender for Business használatát, ami védelmet nyújt a kártevőkkel, phishinggel és egyéb fenyegetésekkel szemben.

 5. E-mail és Microsoft 365 fájlok védelme: Továbbá, fontos a Microsoft Defender for Office 365 beállítása, ami segít megvédeni az e-mail tartalmat és a Microsoft 365 fájlokat a különféle online fenyegetésekkel szemben

Microsoft 365 Business Premium használatának célkitűzései

 1. Hatékonyság növelése: A Microsoft 365 alkalmazások, mint a Word, Excel, és PowerPoint, valamint az együttműködést elősegítő eszközök, mint a Teams és a SharePoint, lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezzék munkájukat bárhol, bármikor.

 2. Biztonságos munkakörnyezet biztosítása: A fejlett biztonsági funkciók, mint az adatvesztés elleni védelem, a kiberfenyegetésekkel szembeni védekezés és az eszközkezelés, segítenek megvédeni a vállalati adatokat és az ügyfél információkat.

 3. Együttműködés elősegítése: A Microsoft 365 Business Premium elősegíti a csapatmunkát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hatékonyan dolgozzanak együtt projektjeiken, függetlenül attól, hogy hol vannak.

 4. IT Kezelés egyszerűsítése: A felhőalapú megoldásoknak köszönhetően a Microsoft 365 Business Premium csökkenti az IT karbantartási költségeket és egyszerűsíti a rendszerkezelést, lehetővé téve az IT csapat számára, hogy több időt fordíthasson stratégiai feladatokra.

 5. Vállalati rugalmasság növelése: A Microsoft 365 Business Premium skálázható megoldást kínál, amely alkalmazkodik a vállalat növekedéséhez és változó igényeihez, támogatva a vállalati agilitást és innovációt.

Érdekes tények a Microsoft 365 Businessről

 1. Világszerte több mint egy 3 millió vállalkozás használja a Microsoft 365 Business szolgáltatást, amely a modern munkahely digitális alapjait nyújtja, elősegítve a hatékonyabb és rugalmasabb munkavégzést.

 2. Az Egyesült Államokban több mint 1 millió vállalkozás előfizet a Microsoft 365 csomagra, ami a  szolgáltatás népszerűségét és megbízhatóságát bizonyítja az üzleti szektorban.

 3. A Microsoft 365 Business az irodai termelékenységi szoftverek piacának jelentős részét birtokolja, ami kiemeli a Microsoft innovatív megoldásainak és szolgáltatásainak piaci dominanciáját.

 4. A felhőalapú szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol, bármilyen eszközről hozzáférjenek fájljaikhoz és dokumentumaikhoz, elősegítve a távoli munkavégzés és az együttműködés új lehetőségeit.

 5. Az új web-alapú alkalmazások, mint a Teams, folyamatos kapcsolatot és hozzáférést biztosítanak az adatokhoz, megkönnyítve a kommunikációt és az információáramlást a szervezeten belül.