fbpx

CloudSoft

Chat Widget
Jean CloudSoft AI ChatBot

Megérkezett a teljes értékű Shared Channels

A mai világban a vállalatok képesek kell, hogy legyenek szabadon, határok nélkül együttműködni. Mivel a jól ápolt kapcsolatok a partnerekkel, szállítókkal és ügyfelekkel a siker kritikus összetevői. A külső ügyfelekkel való együttműködés, ugyan olyan könnyedséggel és hatékonysággal kell, hogy történjen, mint a vállalaton belül. És persze mindemelett ennek biztonságos, irányítható és megfelelő módon kell létrejönnie.
Két figura beszélget egy irodai IT háttér elött: Felhasználó panasza: „Több fiókot kell hozzárendeljek a Teamshez, és ki be kell jelentkeznem, hogy lépést tartsak az üzenetekkel.” Az informatikus válasza: A shared Channels lehetőséget ad „külsős" nem az adott vállalat fiókját használó partnerek meghívásara a saját felületünkre.

Erre jött létre a Microsoft Teams Connect melynek a fő kiemelendő funkciója a Shared Channels (megosztott csatornák / csoportok) A Shared Channels 2022 márciusában került nyilvános próbába és augusztusban került teljes körű bevezetésre, szóval egy nagyon friss megoldásról van szó. De mire is használható pontosan ez a funkció?

Sok ügyfelünk találja szembe magát azzal, hogy több fiókot kell hozzárendeljen a Teamshez, és sokszor ki be kell jelentkezzen, hogy lépést tudjon tartani az üzenetekkel és az információkkal, melyek a különböző vendég fiókok csoportjaiban érkeznek. A Shared Channels lehetőséget ad „külsős” nem az adott vállalat fiókját használó partnerek meghívására a saját felületünkre, egy csatorna megosztásával.  

Ha például meghívjuk az egyik partnerünket a „számvitel” nevű csoportba, a csoport megjelenik a meghívott partner saját Teams felületén is ezzel, megkönnyítve és elkerülve az állandó ki-be jelentkezéseket és kontextus váltásokat.

A Shared Channels a Microsoft 365 hiperskálájára épülő, vállalati szintű felhő szolgáltatást nyújt, amely nagyvállalati szintű biztonsági szolgáltatásokat kínál. Emellett széles körű információvédelmi eszközök készletét is támogatja az adminisztrátorok számára a csatornaadatok kezeléséhez és szabályozásához. beleértve az eDiscovery-t, a jogi megőrzést, a kommunikációs megfelelőséget, az információs akadályokat, az auditnaplókat, a megőrzést és a DLP-t.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tekintse meg ingyenes Webinárunkat.