fbpx

CloudSoft

Chat Widget
Jean CloudSoft AI ChatBot

Többet kevesebbel

Az IT szerepe drámaian megváltozott az elmúlt néhány évben, ahogy a világ áttért a hibrid munkavégzésre. Az informatikai vezetők manapság a kiadások széles skálájával kapcsolatos tanácsokat is adnak. Most minden eddiginél jobban kell csökkenteniük a költségeket és a bonyolultságot, miközben támogatniuk kell a digitálisan „szanaszét szórt” munkaerőt ebben a bizonytalan gazdasági környezetben.
Két figura beszélget egy irodai IT háttér elött: A Microsoft 365 segitségével az ügyfelek "többet érhetnek el kevesebbel"!

A hibrid munkavégzéshez szükséges többféle képesség mint: értekezletek, csevegés, telefon, ütemezés, projektmenedzsment, felhőalapú tárolás, elemzés és automatizálás, biztonság mind növelheti a vállalat teljes költségét, valamint az adminisztrációt is bonyolíthatja, amely az egyes elemek hozzáadásával, telepítésével és kezelésével jár.

A Microsoft 365  platform, amely egy biztonságos, integrált élményben egyesíti a cégek számára szükséges képességeket, – adatokkal és mesterséges intelligenciával üzemelve, hogy az emberek jobban és okosabban dolgozhassanak. A Microsoft 365 segítségével az ügyfelek többet érhetnek el kevesebbel azáltal, hogy konszolidálhatják és megszüntethetik a működési költségeket, és optimalizálhatják az üzleti teljesítményt.

1) A felesleges megoldások eltávolítása.

A Microsoft 365 Vállalati szolgáltatásokra áttérve egy KKV jelentősen csökkentheti a licencköltségeket. Ezt a Microsoft 2023 júniusáig egyedi kedvezménnyel tetézi meg.   A Microsoft 365 továbbá segít csökkenteni a felesleges licence kiadásokat a kommunikáció, a csevegés, az együttműködés, a fájlmegosztás, a végpontkezelés, az e-mail, a tárolás, a mobileszköz-kezelés, az identitás- és hozzáférés-kezelés, az információvédelem és -címkézés, valamint a végpont védelem területén is.

2) Az IT-menedzsment egyszerűsítése.

A Microsoft 365 Business Premium-ba költözve, aMicrosoft Azure Active Directory és a Microsoft Intune használatával a cég jelentősen csökkentheti az új szoftverek üzembe helyezésével és kezelésével töltött időt. A Windows Autopilot használatával a végpontok konfigurálási ideje is jelentősen csökkenhető. Valamint A Microsoft modern alkalmazáskészletének kihasználásával csökkenthető egy új felhasználó végpont beállítása, és a Help desk jegyek jelentős hányada megszüntethető miközben csökken a fennmaradó jegyek megoldásához szükséges időt is.

3) A hibrid munkaerő támogatása és biztonságossá tétele

A Microsoft 365 Vállalati csomagra áttérve a cégek jelentős időt takaríthatnak meg a felhasználóknak a termelékenység javításával. Az további előnyök közé tartozik még az utazási és hozzá kapcsolódó költségek csökkentése, valamint a biztonsági kockázatoknak jelentős csökkentése, a részletes és integrált biztonsági naplók, a többlépcsős hitelesítés, valamint az Azure általános biztonsága révén.

A CloudSoft több IT üzemeltetési csomagot dolgozott ki, hogy a digitálisan fejlődni kívánó cégek számára a fejlődés lehetőség legyen. A csapat ingyenes tanácsadás keretében szívesen megmutatja, meddig vezethet a digitalizációs út, és milyen óriási előnyei vannak mind a hatékonyságra, átláthatóságra és a biztonságra nézve

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tekintse meg ingyenes Webinárunkat.