fbpx

CloudSoft

Chat Widget
Jean CloudSoft AI ChatBot

Egyszerű szerver biztonság KKV-k számára

Napjainkban a kisvállalatokat jobban érintik a kibertámadások, mint valaha. Ezeknek a támadásoknak a szerverek pedig igencsak gyakori célpontjai. Ugyanis lehetőséget nyújtanak arra, hogy illetéktelenek kívülről hozzáférjenek a vállalati adatokhoz, potenciálisan sérülékeny, internetre néző szolgáltatásokon, például webes alkalmazásokon és e-mailen keresztül.
Két figura beszélget egy irodai IT háttér elött: A kisvállalatokat egyre jobban érintik a kibertámadások! Egyszerú server biztonság KKV-k számára havonta 3 dollárért.

A technológia adekvát támogatása manapság elengedhetetlen egy modern vállalkozás jó működéséhez. Ha az IT üzemeltetés nem jól működik egy cégen belül, annak a munkavállalók frusztrációján túl az ügyfél elégedettségére nézve is negatív hatása lehet.

Sok éves tapasztalatunk alapján összegyűjtöttünk 10 gyakori IT üzemeltetési probléma-tünetet, melyekkel a partnercégeinkkel való együttműködés során a legtöbbször találkoztunk. Diagnózist állítottuk fel minden egyes tünetre, melyen keresztül szemmel látható, hogy hol bukhat el ennek a nagyon fontos siker-komponensnek a hatásfoka még a legjobb szándék mellett is.

Az egyre kifinomultabb támadásokkal szemben, a hagyományos vírusirtó már nem képes lépést tartani. Holisztikus megközelítésre van szükség a kiszolgálókat érő fenyegetések észleléséhez, azonosításához és ,  felismeréséhez és reagáláshoz. Olyan egyszerű és költséghatékony megoldással kell növelni a végpontok biztonságát, amely hatásosabb a hagyományos vírusirtóknál. Ebben nyújthat segítséget a Microsoft Defender for Business.

A Defender for Business server mostantól általánosan elérhető a Microsoft 365 Business Premium és Defender for Business előfizetések kiegészítő licenceként azon ügyfelek számára, akiknek környezetükben legfeljebb 60 kiszolgáló található. A Microsoft Defender for Business Server, Windows Server és Linux operációs rendszerek támogatását biztosítja , kiszolgálópéldányonként listaáron havonta 3 dollárért. (Kérjen ajánlatot a Cloudsoft csapatától)

A Defender for Business rendszerrel a biztonság azonnal aktiválható az alapértelmezett házirendek alkalmazásával, amelyek már az első naptól kezdve védik az eszközöket és a szervereket. A végpontészlelési és válaszadási képességek segítik a fenyegetések figyelését, biztosítják az támadások nyomon követését, a felhasználók, fájlok, folyamatok, eszközök és kiszolgálók között. Az automatizált incidensreagálás úgy működik, mint a saját, 0-24-es biztonsági kezelője, amely segít a problémák megoldásában. Ezzel időt takarít meg, és lehetővé teszi, hogy a  kiemelt tevékenységekre összpontosíthasson.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tekintse meg ingyenes Webinárunkat.