CloudSoft

Chat Widget
Jean CloudSoft AI ChatBot

Microsoft Teams

A Microsoft Teams olyan, mint egy virtuális iroda a zsebünkben. Ezzel az alkalmazással könnyedén beszélgethetünk a kollégáinkkal, megoszthatjuk velük a fájlokat, és még közös projekteken is dolgozhatunk, mintha csak szemtől szembe ülnénk. Szóval ha a mai világban haladni szeretnénk a korral, a Teams egyszerűen nélkülözhetetlen.

Egy felhasználónak, egész éves előfizetésre

Kérje kedvezményes ajánlatunkat

 • Ingyenes termék és licencelési tanácsadás, szakértés.
 • Kedvezményes bevezetési és támogatási ajánlatok.

Microsoft Teams Essentials

Kis-és Középvállalatoknak

44.22
 • Korlátlan Csoportos Értekezletek
 • Magas Résztvevői Kapacitás
 • Felhőalapú Tárhely
5%

Teams üzemeltetés
alapszolgáltatás

Tréning

Szakértői képzéseinkkel és tréningjeinkkel segítjük ügyfeleinket a Microsoft Teams hatékony kihasználásában, a gyakorlati alkalmazásra és üzleti kihívásokra fókuszálva.

Bevezetés

A Microsoft Teams bevezetésénél lépésről lépésre segítünk az integrálásban, és profi csapatunk gondoskodik a zökkenőmentes működésről, így ügyfeleink csak a kommunikációra összpontosíthatnak.

Támogatás

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén azonnal elérhetőek vagyunk.

Töltse le az angol nyelvű eBookot és tudjon meg többet​

Teams üzemeltetői és
felhasználói oktatás

 • Ingyenes termék és licencelési tanácsadás, szakértés.
 • Kedvezményes bevezetési és támogatási ajánlatok.

Felhasználói alapozó

Microsoft 365 / Teams & OneDrive Alapozó oktatás

(2 óra)
300 + Áfa
 • OneDrive for Business áttekintése
 • Teams áttekintés
 • Teams értekezletek
 • Teams értekezletek
 • Csoportmunka a Csapatok használata
 • Q&A

Felhasználói haladó

Microsoft 365 / Teams Haladó oktatás

(2 óra)
400 + Áfa
 • Teams csoportok kezelése
 • Teams csoportok kezelése
 • Teams funkciók bővítése
 • Alkalmazások integrálása a Teams-be
 • Q&A

Üzemeltetői oktatás

Microsoft 365, és Teams

(2 óra)
500 + Áfa
 • Architecture of Microsoft Teams
 • Azure Active Directory Office 365 Groups
 • Teams with SharePoint and OneDrive for Business
 • Teams with Exchange
 • Q&A
További információ a Teams üzemeltetői és felhasználói oktatásunkról

Események és videók a témában

IT üzemeltetés

Ebben a négy epizódos előadás sorozatban a ma elérhető legjobb gyakorlatot mutatjuk be, változatos vállalati élethelyzetek demonstrálásával. A gyorsan változó vállalati környezetben a rugalmasság a legnagyobb előny. Megnézheti mennyire gyorsan és egyszerűen juttathatja teljes értékű virtuális PC-khez új vagy távoli kollegáit, úrrá lehet az elszabadult Teams csoportok fölött, valamint kontrollálhatja a vállalati eszközök és applikációk biztonságát.  Regisztráljon a CloudSoft mérnökeinek hiánypótló előadás sorozatára! 

Ebben a videóban Dúzs Bálint, a Cloudsoft technológiai vezetője (CTO), részletesen bemutatja, hogyan alkalmazható a mesterséges intelligencia a Microsoft 365 környezetében. A videó során Bálint kitér arra, hogy a mesterséges intelligencia milyen új dimenziókat nyit meg a Microsoft 365 felhasználói számára, például hogyan javíthatja a termelékenységet, a munkafolyamatok automatizálását és az adatelemzést. Emellett bemutatja azokat a specifikus eszközöket és funkciókat, amelyek a mesterséges intelligencia révén válnak elérhetővé a Microsoft 365-ben, és hogyan integrálhatók ezek a meglévő üzleti folyamatokba, hogy elősegítsék a hatékonyabb munkavégzést. 

Teams a hatékony vállalatvezetésben

A Microsoft Teams kiváló választás kis- és középvállalkozások számára, mivel lehetővé teszi a távoli munkavégzést és az online találkozók szervezését bárhol és bárkivel. A virtuális háttér, felvételek, átiratok és MI által támogatott összefoglalók növelik a részvételi élményt. A Teams segítségével könnyedén kommunikálhatunk a cégünkön belüli és kívüli személyekkel, üzeneteket küldhetünk, emojikkal reagálhatunk, csapatokat hozhatunk létre és rendezvényeket koordinálhatunk – mindezt egyetlen alkalmazásból.

Teams a szakértői munkában​

A Microsoft Teams különösen hasznos az IT szakemberek számára, mivel egyszerűsíti a kommunikációt a csapaton belül és a projektek között. Az alkalmazás lehetővé teszi a dokumentumokon való valós idejű együttműködést és csökkenti a kontextusváltást, mivel közvetlenül a Teams-en belül dolgozhatunk a Microsoft 365 alkalmazásokkal. A Teams biztonsági funkciói proaktívan csökkentik a kockázatokat, miközben segítenek a munkatársaknak a munkafolyamatban maradni. A biztonságos és termelékeny munkakörnyezet biztosítása érdekében a Teams titkosítja az összes chatet, hívást, találkozót és fájlt, így biztonságban tudhatjuk az érzékeny információkat.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül egy Microsoft Teams licenc a CloudSoft-tól?

Válasz: A Teams licenc ára változó, attól függően, hogy milyen csomagot választunk és hány felhasználóra van szükség. Adjon meg nekünk pár részletet, és mi személyre szabott árajánlatot küldünk Önnek.

van a CloudSoftnál magyar nyelvű támogatás?

Válasz: Igen, csapatunk nyújt magyar nyelvű mérnöki támogatást.  A CloudSoft csapata széleskörű szakértelemmel rendelkezik az IT területén, beleértve a Microsoft Teams és más Microsoft felhő alapú szolgáltatásokat is, így biztosítva az ügyfelek számára a hatékony és személyre szabott segítségnyújtást.

Milyen biztonsági funkciók vannak a Teams-ben a kommunikáció és adatok védelmére?

Válasz: A Teams különböző biztonsági funkciókat kínál, beleértve az adatok titkosítását, az erős hitelesítési protokollokat és a folyamatos biztonsági frissítéseket, hogy biztosítsa az információk biztonságát és a kommunikáció védelmét.

További információ >

Van-e lehetőség az üzenetek és hívások rögzítésére?

Válasz: Igen, a Teams támogatja az üzenetek, hívások és online találkozók rögzítését, így később vissza lehet nézni vagy megosztani azokkal, akik nem tudtak részt venni a meetingen

Hogyan támogatja a Teams a hibrid munkavégzést?

Válasz: A Teams ideális a hibrid munkakörnyezetek számára, mivel lehetővé teszi a távoli és helyszíni munkavégzés ötvözését, az online találkozók és videokonferenciák révén, valamint a dokumentumok és információk könnyű megosztását és elérését biztosítja.

További információ >

Milyen funkciókat kínál a Teams?

Válasz: A Teams rengeteg funkciót kínál, mint például csoportos chat, videóhívások, dokumentummegosztás, integráció az Office 365 alkalmazásaival, és még sok más. Ez lehetővé teszi, hogy a csapat hatékonyan dolgozzon együtt, bárhol is vannak.

Hogyan integrálódik a Teams más Microsoft termékekkel?

Válasz: A Teams zökkenőmentesen integrálódik a Microsoft Office termékekkel, mint a Word, Excel, PowerPoint, valamint a SharePoint, OneDrive és még sok más szolgáltatással, így egyszerűsítve a munkafolyamatokat.

További információ >

Hogyan kezelhetők a projektek és feladatok a Teams-en belül?

Válasz: A Teams integrálódik a Microsoft Planner és más projektmenedzsment eszközökkel, lehetővé téve a feladatok és projektek kezelését, határidők beállítását és a csapatmunka hatékony szervezését.

Releváns alkalmazások listája

Microsoft Office 365

SharePoint

OneDrive for Business

Microsoft Planner

Rendelje meg szolgáltatásunkat most​

Blog posztjaink a témában

További részletesebb információ:

Top 5 kockázat, amennyiben nincs Microsoft Teams bevezetve

 1. Elmaradás a Kommunikációs Technológiában: Ha egy vállalat nem alkalmazza a Microsoft Teams-et vagy hasonló együttműködési platformot, lemaradhat a digitális kommunikációs technológiák terén. Ez a kommunikációs hatékonyság csökkenéséhez vezethet, ami negatívan befolyásolhatja a munkavállalók közötti együttműködést és a projektmenedzsmentet.

 2. Növekvő Információs Zűrzavar: A Teams nélkül a vállalatoknak nehézségeik lehetnek az információk hatékony kezelésében. E-mail, hagyományos telefonhívások és más, kevésbé integrált kommunikációs eszközök használata zavaró és kevésbé hatékony lehet.

 3. Kihívások a Távmunkában és Rugalmas Munkavégzésben: A Teams hiánya gátolhatja a távmunka és a rugalmas munkavégzési lehetőségek hatékony kezelését, ami ma már elengedhetetlen a munkaerőpiacon való versenyképesség szempontjából.

 4. Biztonsági Aggályok: Microsoft Teams nélkül a vállalatok alternatív, kevésbé biztonságos kommunikációs eszközökre szorulhatnak, amelyek nem biztosítanak elegendő adatvédelmet és biztonságot a vállalati információk számára.

 5. Hatékonyság Csökkenése a Projektmenedzsmentben: Teams alkalmazása nélkül a vállalatoknak nehezebb lehet nyomon követniük a projektek állapotát, a feladatokat és a határidőket, ami a projektek hatékonyságának csökkenéséhez vezethet.

Top 5 Előny a Microsoft Teams Alkalmazásával

 1. Fokozott Kommunikációs Hatékonyság: A Teams bevezetésével a vállalatok jelentősen javíthatják belső kommunikációjuk hatékonyságát. Az egységes platformnak köszönhetően a különböző részlegek és csapatok gyorsabban és könnyebben tudnak információt megosztani, valamint hatékonyabban együttműködni.

 2. Egyszerűsített Projektmenedzsment és Feladatkezelés: A Teams integrált eszközei lehetővé teszik a projektek és feladatok hatékonyabb menedzselését. A feladatlisták, naptárak és egyéb beépített funkciók segítségével könnyebben nyomon követhetők a határidők és a projekt előrehaladása.

 3. Rugalmas Távmunka és Hozzáférés: A Teams támogatja a távmunkát és a rugalmas munkavégzést, lehetővé téve a munkavállalók számára, hogy bárhol, bármikor hozzáférjenek a szükséges információkhoz és részt vegyenek a munkafolyamatokban.

 4. Magas Szintű Biztonság és Megfelelőség: A Teams magas szintű biztonsági intézkedéseket és adatvédelmi szabályozásokat kínál, amelyek biztosítják a vállalati információk biztonságát és megfelelnek a különböző iparági előírásoknak és szabványoknak.

 5. Integráció Más Microsoft és Külső Alkalmazásokkal: A Teams zökkenőmentesen integrálható más Microsoft termékekkel, mint például az Office 365, valamint számos külső alkalmazással, így tovább növelve a munkafolyamatok hatékonyságát és egyszerűsítve azok kezelését.

A Microsoft Teams Bevezetésének Folyamata

 1. Szükségletek Felmérése és Célkitűzések Meghatározása: Az első lépés a vállalati kommunikációs és együttműködési szükségletek felmérése, valamint a Teams bevezetésével elérni kívánt célok meghatározása. Ez magában foglalhatja a kommunikációs folyamatok javítását, a távmunka támogatását, vagy a projektmenedzsment hatékonyságának növelését.

 2. Technikai Infrastruktúra és Képzési Szükségletek Felmérése: Fontos elemezni a meglévő technikai infrastruktúrát és megállapítani, hogy milyen hardveres vagy szoftveres frissítésekre lehet szükség a Teams zökkenőmentes bevezetéséhez. Ezenkívül a dolgozók képzési igényeit is fel kell mérni.

 3. Implementációs Terv Készítése: Egy részletes implementációs terv elkészítése, amely magában foglalja a bevezetés idővonalát, a felelős személyeket és csapatokat, valamint a szükséges erőforrásokat.

 4. A Teams Bevezetése és Integrációja: A terv szerinti lépések végrehajtása, beleértve a Teams szoftver telepítését, a meglévő rendszerekkel való integrációt és a felhasználók fiókjainak beállítását.

 5. Képzés és Támogatás Biztosítása: A dolgozók számára szükséges képzések megszervezése a Teams hatékony használatára, valamint folyamatos támogatás és technikai segítségnyújtás biztosítása a bevezetés utáni időszakban.

 6. Értékelés és Folyamatos Fejlesztés: A bevezetés utáni folyamatos értékelés, hogy megállapítsák, mennyire hatékony a Teams használata, és hol szükséges további fejlesztések vagy finomítások végrehajtása.

Microsoft Teams Használatának Célkitűzései

 1. Kommunikációs Hatékonyság Növelése: Az egyik fő cél, hogy javítsuk a belső kommunikációt és együttműködést a vállalaton belül. A Teams lehetővé teszi a gyors és egyszerű üzenetküldést, videokonferenciákat és dokumentum-megosztást, ami kulcsfontosságú a dinamikus és modern munkakörnyezet kialakításában.

 2. Munkafolyamatok Integrálása és Automatizálása: A Teams integrálható a meglévő vállalati rendszerekkel, például CRM-ekkel, projektmenedzsment eszközökkel, és lehetővé teszi a munkafolyamatok automatizálását. Ez növeli az IT hatékonyságát és csökkenti az adminisztratív terheket.

 3. Távmunka és Rugalmas Munkavégzés Támogatása: A Teams kiemelkedően fontos a távmunka és a rugalmas munkaidő támogatásában, lehetővé téve a dolgozók számára, hogy bárhol és bármikor hatékonyan dolgozhassanak.

 4. Biztonságos Adatkezelés és Megfelelőség: A Teams biztonsági protokolljai és megfelelőségi szabványai biztosítják a vállalati adatok és kommunikáció védelmét, ami kritikus fontosságú az IT szakemberek és a döntéshozók számára.

 5. Skálázhatóság és Rugalmasság Biztosítása: A Teams lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy skálázhatóan és rugalmasan kezeljék IT infrastruktúrájukat, alkalmazkodva a vállalat növekedéséhez és változó igényeihez.

Érdekes Tények a Microsoft Teams-ről

 1. Rekord Gyors Növekedés: A COVID-19 világjárvány kezdete óta a Microsoft Teams felhasználóinak száma robbanásszerűen nőtt. 2020 márciusában a Microsoft bejelentette, hogy a napi aktív felhasználók száma meghaladta a 44 milliót, ami hatalmas ugrás az előző évekhez képest.

 2. Egy Nap alatt 2,7 Milliárd Percnyi Értekezlet: 2020 áprilisában a Microsoft Teams-en keresztül több mint 2,7 milliárd percnyi értekezletet tartottak egyetlen napon belül, ami lenyűgöző betekintést nyújt a platform globális használatába.

 3. Több mint 500 000 Szervezet Használja: A Teams-et világszerte több mint 500 000 szervezet használja, beleértve a Fortune 500 vállalatok 91%-át, ami azt mutatja, hogy a Teams a vállalati kommunikáció és együttműködés meghatározó eszközévé vált.

 4. A Leggyorsabban Növekvő Üzleti Alkalmazás: A Microsoft Teams a Microsoft történetében a leggyorsabban növekvő üzleti alkalmazás lett, ami jól mutatja a modern munkahelyi kommunikáció és együttműködés iránti igényt.

 5. Egyedi Háttérképek és Szűrők: A Teams lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabott háttérképeket használjanak az online értekezleteken, beleértve a saját képeiket is, ami egy kis személyes érintést ad a hivatalos megbeszélésekhez.