CloudSoft

Chat Widget
Jean CloudSoft AI ChatBot

Microsoft Defender for Business

A Microsoft Defender for Business olyan, mint egy digitális pajzs a vállalkozások számára, amely védelmet nyújt a modern kiberfenyegetések ellen, mint a zsarolóvírusok és a kártékony szoftverek. Ez a megoldás könnyen használható, így segít a vállalkozásoknak, észlelni a támadásokat, és hatékonyan reagálni rájuk. Kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényeire szabva, a Defender for Business egy költséghatékony megoldás, amely vállalati szintű védelmet biztosít az eszközök és szerverek számára.

Egy felhasználónak, egész éves előfizetésre

Kérje kedvezményes ajánlatunkat

 • Ingyenes termék és licencelési tanácsadás, szakértés.
 • Kedvezményes bevezetési és támogatási ajánlatok.

Microsoft Defender for Business

Kis-és Középvállalatoknak

3.19
 • Veszélykezelés
 • Webes fenyegetésvédelem
 • Egyéni IP/URL indikátorok
5%

Microsoft defender funkciók

Fenyegetés, sebezhetőségkezelés

Feltárja azokat a gyengeségeket, amelyek a legnagyobb kockázatot jelentik a vállalkozására, lehetővé téve a szoftversebezhetőségek és a rossz konfigurációk prioritásának meghatározását és orvoslását.

Támadási felület csökkentése

Minimalizálja azokat a pontokat, ahol vállalkozása sebezhető lehet a kiber támadásokkal szemben, kevesebb lehetőséget adva a rosszindulatú a támadások végrehajtására.

Következő generációs védelem

Megelőzi és védi vállalkozást a fenyegetések ellen az eszközökön és a felhőben is.

Töltse le az angol nyelvű eBookot és tudjon meg többet​

Események és videók a témában

IT üzemeltetés

Ebben a négy epizódos előadás sorozatban a ma elérhető legjobb gyakorlatot mutatjuk be, változatos vállalati élethelyzetek demonstrálásával. A gyorsan változó vállalati környezetben a rugalmasság a legnagyobb előny. Megnézheti mennyire gyorsan és egyszerűen juttathatja teljes értékű virtuális PC-khez új vagy távoli kollegáit, úrrá lehet az elszabadult Teams csoportok fölött, valamint kontrollálhatja a vállalati eszközök és applikációk biztonságát.  Regisztráljon a CloudSoft mérnökeinek hiánypótló előadás sorozatára! 

Ebben a Videóban Forczek Ádám Senior rendszermérnökünk, a Microsoft Defender for Businesst mutatja be bővebben . A Defender egy kis- és középvállalkozásokra szabott, fejlett biztonsági megoldás, amely átfogó védelmet nyújt kiberfenyegetésekkel, például kártevőkkel, zsarolóvírusokkal és hálózati támadásokkal szemben. Ez a megoldás egyszerűen kezelhető és integrálható a meglévő informatikai infrastruktúrába, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy hatékonyan védekezzenek az egyre növekvő kiberbiztonsági kihívások ellen.

Microsoft Defender for Business a hatékony vállalatvezetésben

A Microsoft Defender for Business nem csupán egy biztonsági eszköz; ez egy stratégiai partner is a vállalatvezetők és üzleti döntéshozók számára. Ez a megoldás úgy van kialakítva, hogy segítse a kis- és középvállalkozásokat a rugalmas munkavégzés és a digitális üzleti modellek biztonságos adaptálásában. 

Microsoft Defender for Business a szakértői munkában

A Microsoft Defender for Business különösen előnyös az IT szakemberek számára, mivel a platform integrált biztonsági megoldásokat kínál, amelyek egyszerűsítik a kommunikációt és az együttműködést a csapaton belül, valamint a projektek között.  A Defender for Business átfogó védelmi, észlelési és válaszképességeket biztosít, amelyek képesek felismerni és megakadályozni a kifinomult kiberfenyegetéseket, így az IT szakemberek biztonságos és hatékony munkakörnyezetben tarthatják a vállalati eszközöket és adatokat.

Gyakori kérdések

Milyen típusú vállalkozások számára ideális a Microsoft Defender for Business?

Válasz: A Microsoft Defender for Business kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára lett tervezve, különösen azok számára, amelyek akár 300 alkalmazottig terjednek.

van a CloudSoftnál magyar nyelvű támogatás?

Válasz: Igen, csapatunk nyújt magyar nyelvű mérnöki támogatást.  A CloudSoft csapata széleskörű szakértelemmel rendelkezik az IT területén, beleértve a Defender és más Microsoft felhő alapú szolgáltatásokat is, így biztosítva az ügyfelek számára a hatékony és személyre szabott segítségnyújtást.

Milyen eszközökön használható a Microsoft Defender for Business?

Válasz: A Defender for Business Windows, macOS, iOS és Android eszközökön is használható, így átfogó védelmet nyújtva a vállalat különböző típusú eszközein

További információ >

Szükséges-e speciális IT ismeret a Microsoft Defender for Business használatához?

Válasz: Nem, a Defender for Business egyszerűen használható, varázsló vezérelte konfigurációval és alapértelmezett biztonsági irányelvekkel, így nem igényel speciális IT ismereteket

Integrálható-e a Microsoft Defender for Business más Microsoft termékekkel?

Válasz: Igen, a Defender for Business zökkenőmentesen integrálható más Microsoft termékekkel és szolgáltatásokkal, mint például a Microsoft 365 és az Intune, így egységes biztonsági megoldást kínálva​

Kínál-e a Microsoft Defender for Business megoldást szerverek védelmére is?

Válasz: Igen, a Defender for Business kiterjed a szerverek védelmére is egy külön kiegészítő megoldás formájában, amely biztosítja a Windows és Linux szerverek védelmét is​

Hogyan kezelhetőek a fenyegetések és észlelések a Microsoft Defender for Business-ben?

Válasz: A Defender for Business magában foglal egy átfogó irányítópultot, ahol az IT csapatok nyomon követhetik a fenyegetéseket, észleléseket, és automatizált vizsgálatok és orvoslások segítségével kezelhetik azokat​

További információ >

Lehetőség van-e ingyenes próbaverzióra a Microsoft Defender for Business esetében?

Válasz: Igen, a Microsoft Defender for Business 30 napos ingyenes próbaverziót kínál, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kipróbálják a szolgáltatást vásárlás előtt​

Releváns alkalmazások listája

Microsoft 365 Business Premium

Entra ID

Microsoft Endpoint Manager (Intune)

Microsoft Azure Sentinel

Rendelje meg szolgáltatásunkat most​

Blog posztjaink a témában

További részletesebb információ:

Top 5 kockázat, amennyiben nincs Microsoft Defender for Business bevezetve

 1. Fokozott sebezhetőség a kibertámadásokkal szemben: A kifinomult kibertámadások, mint például a ransomware és a phishing, jelentős károkat okozhatnak, ha nincs hatékony védelmi rendszer. A Defender for Business hiánya esetén a vállalkozások könnyebb célponttá válhatnak a támadók számára.

 2. Adatvesztés és adatszivárgás kockázata: Az érzékeny üzleti adatok, mint például a vevők információi és a szellemi tulajdon, védtelenné válnak az illetéktelen hozzáférés és a kiberbűnözők általi ellopás ellen.

 3. Üzletmenet fennakadása: A kibertámadások következtében bekövetkező rendszerleállások és adatvesztések jelentős üzletmeneti fennakadásokhoz vezethetnek, ami pénzügyi veszteségeket és ügyfélelégedetlenséget okozhat.

 4. Bizalmi és hírnévvesztés: Az adatbiztonsági incidensek híre gyorsan terjed, és károsíthatja a vállalkozás hírnevét, ami hosszú távon ügyfelek és partnerek elvesztéséhez vezethet.

 5. Jogi és szabályozási megfelelési kötelezettségek megszegése: Sok iparágban és régióban szigorú adatvédelmi és kiberbiztonsági előírások vannak érvényben. A megfelelő kiberbiztonsági intézkedések, mint a Defender for Business hiánya, jogi következményekhez és bírságokhoz vezethet.

Top 5 előny a Microsoft Defender for Business alkalmazásával

 1. Vállalati szintű eszközbiztonság: A Microsoft Defender for Business egy teljes körű megelőző, védelmi és reagáló képességeket kínáló megoldás, amely képes kezelni a kifinomult kibertámadásokat. Ez a megoldás nem csak a hagyományos antivírus funkciókat nyújtja, hanem olyan speciális képességeket is, mint az incidens észlelése és reagálás (EDR), a következő generációs antivírus, az automatizált vizsgálat és helyreállítás, valamint a sebezhetőségek nyomon követése és javítása​​.

 2. Könnyű használat: A Defender for Business tervezésekor különös figyelmet fordítottak a kis- és középvállalkozások igényeire. A megoldás könnyen telepíthető és használható, mivel beépített biztonsági szabályzatokkal és egyszerű beállítási varázslókkal rendelkezik, amelyek nem igényelnek speciális tudást. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan működésbe hozzák és fenntartsák biztonsági rendszerüket​​.

 3. Rugalmas környezeti integráció: A Defender for Business alkalmazkodik a vállalatok különböző üzleti környezeteihez, legyen szó a Microsoft Intune használatáról vagy új felhasználókról a Microsoft Cloud szolgáltatásban. A rendszer integrálódik a Windowsba épített komponensekkel, valamint Mac, iOS és Android eszközökhöz készült alkalmazásokkal​​.

 4. Költséghatékony védelem: A Defender for Business egy költséghatékony megoldás, amely lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára, hogy vállalati szintű védelmet élvezzenek anélkül, hogy jelentős beruházást igényelnének. Ez különösen fontos a kisebb vállalkozások számára, amelyek korlátozott költségvetéssel rendelkeznek a kiberbiztonságra​​.

 5. Partnerek számára nyújtott előnyök: A Defender for Business nem csak a közvetlen felhasználók számára nyújt előnyöket, hanem a Microsoft partnerei számára is új lehetőségeket teremt az ügyfelek biztonságának javítására és az értéknövelt kezelt szolgáltatások kínálatára. A megoldás integrálódik a Microsoft 365 Lighthouse-tal, lehetővé téve a partnerek számára, hogy egységes portálon keresztül kezeljék több ügyfél biztonsági incidenseit és riasztásait

A Microsoft Defender for Business bevezetésének folyamata

 1. A Defender for Business beszerzése: Először is szükséges a Defender for Business beszerzése, ami lehet próbaverzió vagy fizetett előfizetés formájában, önálló termékként vagy a Microsoft 365 Business Premium részeként.

 2. Felhasználók hozzáadása és licencelésük kiosztása: Miután beszerezte a Defender for Business-t, hozzá kell adnia a felhasználókat és ki kell osztania számukra a licencet. Ez a lépés szükséges a beállítási varázsló futtatása előtt.

 3. Biztonsági szerepkörök és engedélyek kiosztása: A biztonsági csapat tagjainak megfelelő hozzáférési jogokkal kell rendelkezniük, hogy kezelni tudják a biztonsági beállításokat és reagálhassanak a fenyegetésekre.

 4. E-mail értesítések beállítása: Be kell állítani az e-mail értesítéseket a biztonsági csapat számára, hogy azonnal értesüljenek, ha riasztást generálnak vagy új sebezhetőséget fedeznek fel.

 5. Eszközök bevezetése: Az eszközök bevezetése (onboarding) lehetővé teszi, hogy ezek az eszközök azonnal védve legyenek. A bevezetés a Windows eszközökre a leggyorsabb a beállítási varázsló segítségével, de más eszközök később is bevezethetők.

 6. Biztonsági irányelvek és beállítások konfigurálása: A Defender for Business alapértelmezett biztonsági irányelveket tartalmaz a következő generációs védelemhez és tűzfalvédelemhez, amelyeket alkalmazni lehet a vállalat eszközeire. Kezdhet az alapértelmezett irányelvekkel, és később továbbiakat adhat hozzá.

Microsoft Defender for Business használatának célkitűzései

1: Teljes körű védelem biztosítása – A Defender for Business egy sor megelőző, védelmi és válaszadó képességet biztosít, hogy megvédje az üzleti eszközöket a kifinomult kibertámadásoktól. Ez magában foglalja a következő generációs antivírus védelmet, az endpoint detektálást és választ, valamint az automatikus vizsgálatot és helyreállítást​​.

2: Egyszerűség és felhasználóbarát kezelhetőség – A Defender for Business célja, hogy egyszerű, könnyen kezelhető megoldást nyújtson, amely nem igényel speciális tudást. A varázsló által vezérelt konfiguráció és az alapértelmezett biztonsági szabályzatok segítenek a vállalkozásoknak a védelem azonnali megkezdésében​​.

3: Rugalmasság az üzleti környezethez való illeszkedésben – Akár a Microsoft Intune-t használja, akár most ismerkedik a Microsoft Cloud-dal, a Defender for Business illeszkedik az Ön üzleti környezetéhez. Kompatibilis a Windowsba épített komponensekkel, valamint Mac, iOS és Android eszközökkel is​​.

4: Integráció és partneri támogatás – Ha Microsoft cloud solution provider (CSP) vagy managed service provider (MSP) partnereként dolgozik, a Defender for Business lehetővé teszi a biztonsági incidensek és riasztások központosított kezelését a Microsoft 365 Lighthouse, RMM eszközök és PSA szoftverek integrálásával​​​​.

5: Vállalati szintű védelem elérhető áron – A Defender for Business célja, hogy vállalati szintű védelmet nyújtson az SMB szegmens számára, megfizethető áron, így a kis- és középvállalkozások is magas szintű védelmet élvezhetnek anélkül, hogy jelentős beruházást kellene eszközölniük a biztonság terén.

A Microsoft Defender for Business célja, hogy egy komplex, mégis könnyen kezelhető biztonsági megoldást nyújtson a kis- és középvállalkozások számára, amely segít megvédeni őket a növekvő kiberfenyegetésekkel szemben. Az egyszerű beállítástól kezdve az integrációs lehetőségekig minden aspektusát úgy tervezték, hogy megkönnyítse a kisvállalkozások számára a magas szintű biztonság elérését.

Érdekes tények a Microsoft Defender for Business-ről

 1. Vállalati szintű védelem: A Defender for Business vállalati szintű védelmet nyújt, beleértve az endpoint detektálást és választ (EDR), ami korábban csak nagyvállalatok számára volt elérhető. Ez azt jelenti, hogy a kis- és középvállalkozások is ugyanolyan magas szintű védelemben részesülhetnek, mint a nagyvállalatok​​.

 2. Egyszerű telepítés: A Defender for Business kiemelkedik az egyszerű telepítési folyamatával. A felhasználók gyorsan és könnyen telepíthetik a rendszert, anélkül, hogy mélyreható technikai tudásra lenne szükségük, köszönhetően a varázsló által vezetett beállítási folyamatnak​​.

 3. Rugalmas környezet: A Defender for Business alkalmazkodik a vállalat környezetéhez, legyen szó Microsoft Intune használatról vagy új felhasználóról a Microsoft Cloud-ban. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a saját üzleti igényeikhez igazítsák a biztonsági megoldást​​.

 4. Ár-érték arány: A Defender for Business költséghatékony megoldást kínál, amely lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára, hogy vállalati szintű biztonságot élvezzenek anélkül, hogy a költségek az egekbe szökjenek. Ez a megfizethetőség kulcsfontosságú tényező a kisebb vállalkozások számára, amelyek korlátozott költségvetéssel rendelkeznek​​.

 5. Fokozott biztonsági aggodalmak: A kis- és középvállalkozások növekvő biztonsági kihívásokkal szembesülnek, különösen a hibrid munka és az új digitális üzleti modellek elterjedésével. A Defender for Business segít megvédeni őket a növekvő kiberfenyegetésekkel, például a ransomware-rel és phishinggel szemben​​.

 6. Integráció és partneri támogatás: A Defender for Business integrálható a Microsoft 365 Lighthouse-szal, RMM eszközökkel és PSA szoftverekkel, ami lehetővé teszi a Microsoft cloud solution provider (CSP) partnerek számára, hogy egységesen kezeljék a biztonsági incidenseket és riasztásokat az ügyfeleiknél​​.